top of page

Porsche 911 Turbo S

De Porsche 911 Turbo S in de PTS  kleur Carbongrau is een waar meesterwerk op vier wielen. Met zijn tijdloze ontwerp, krachtige prestaties en verfijnde afwerking staat deze sportwagen symbool voor de ultieme rijervaring.

Onder de motorkap van de 911 Turbo S schuilt een krachtige 3.8-liter zescilindermotor met twee turbochargers, die maar liefst 540 pk levert. Dit vertaalt zich in verbluffende acceleratiecijfers en een topsnelheid die over de 300 km/u gaat. De vierwielaandrijving zorgt voor uitstekende grip, terwijl het Porsche Active Suspension Management (PASM) en de keramische remschijven zorgen voor sublieme controle, zelfs bij hoge snelheden.

Het interieur van de Porsche 911 Turbo S is even indrukwekkend als zijn prestaties. Het is voorzien van hoogwaardige bi-color materialen, luxe afwerking en geavanceerde technologie, met een focus op comfort en gebruiksgemak. De sportieve stoelen bieden uitstekende ondersteuning.

Kortom, de Porsche 911 Turbo S in Carbongrau is een droomauto voor liefhebbers van snelheid en stijl. Zijn indrukwekkende prestaties en tijdloze ontwerp maken het een icoon in de wereld van sportwagens.

bottom of page